Mincare picanta cu orez si carne

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 200 g orez
  • 400 g carne bucati
  • 2 linguri sos de soia
  • o lingura ceapa verde
  • o doza de 227 muguri de bambus
  • 15 rosii mici
  • 3 catei usturoi
  • 100 ml supa de legume
  • 4 linguri sos asiatic iute
  • o lingura curry pasta rosie

Mod de preparare

Orezul se pune la fiert in apa sarata. Se taie carnea cuburi, ceapa se toaca si se pune la calit cu o lingura sos de soia si mugurii de bambus. Se spala rosiile si se taie cuburi. Se toaca marunt usturoiul. Se pun toate impreuna cu carnea la calit. Se adauga supa de legumesi sosul asiatic iute. Se lasa sa scada zeama. Se amesteca in compozitia de carne pasta de curry.

Se serveste cu orezul

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise