Mincarica orientala din carne de vinat

Timp pregatire
110 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 gr carne de caprioara, iepure, etc, 3 linguri margarina, 2 cepe, 1 mar mare, 1 banana, un pumn stafide, 3-4 catei de usturoi, pisati, 4 cuisoare, 1 ½ lingurita curry, 1 lingurita sare,
  • 3-4 picaturi tabasco (un sos foarte condimentat, poate fi inlocuit cu boia de ardei), 1 ½ lingura pasta de rosii, 1 ½ lingura soia, 2 linguri faina, 4,5 dl supa din Vegeta, 1,5 dl smintina

Mod de preparare

Se curata carnea bine si se taie in bucatele potrivite. Se curata marul, banana si ceapa. Se taie ceapa in felii, marul si banana in bucatele. Se prajeste carnea pina capata culoare frumoasa. Intr-o alta cratita se prajesc in putina grasime curry, marul, usturoiul si ceapa. Se pune deasupra carnea prajita si se adauga pasta de rosii, soia, faina, supa din Vegeta,stafidele, banana, tabasco. Mincarea se fierbe pe foc mic aprox. 45 minute sau pina cind carnea este fiarta bine. Smintina se adauga la sfirsit.

Se serveste cu orez fiert si o garnitura de legume, alaturi de un pahar de bere

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise