Minciunele

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • faina
  • oua
  • smantana
  • zahar vanilat
  • ulei
  • sare
  • zahar farin
  • coaja rasa de lamaie.

Mod de preparare

Coca se intinde in foaie subtire cu grosimea 3-4 cm. si se taie in romburi. Fiecare romb se cresteaza la mijloc si se trece unul din colturi prin crestatura, tragand usor de ambele colturi. Se obtine fundulita. Se prajesc in ulei si se pudreaza cu zahar farin.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Salata cu cartofi noi si peste afumat

Cartofii se spala, se sterg si, daca sunt mai maricei, se taie in sferturi.

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise