Mini Cupcakes

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru cupcakes
  • 100 gr unt, la temperatura camerei
  • 100 gr zahar
  • semintele rase de la 1 pastaie de vanilie
  • 2 oua
  • 50 ml lichior de cocos
  • 50 ml Limoncello
  • 200 gr faina
  • ½ lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • Pentru decor
  • 100 gr branza topita
  • 80 gr zahar pudra
  • 10 gr zahar vanilat bourbon
  • colorant alimentar

Mod de preparare

Pentru cupcakes incalzeste cuptorul la 180°C.Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt si sarea.Intr-un alt vas bate untul cu zaharul si semintele de vanilie.Adauga ouale pe rand, amestecand dupa fiecare adaugare.Incorporeaza lichiorul de cocos apoi Limoncello.Inglobeaza apoi ingredientele uscate.Pune cate ½ lingura in fiecare loc dintr-o tava de mini briose.Da cupcakes-urile la copt 20-25 minute pana cand au crescut si s-au rumneit usor.Lasa cupcakes-urile sa se raceeasca complet.

Pentru decor amesteca branza topita cu cele doua tipuri de zahar pana la omogenizare.Adauga colorant alimentar dorit si amesteca bine.Pune cate 1 lingurita de amestec peste fiecare cupcake si decoreaza(optional) cu diferite ornamente.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise