Mini rulade cu crusta crocanta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un piept de pui taiat ca pentru snitele
  • 100 gr. fulgi de porumb
  • 2 oua
  • 1 lingura boia ardei dulce
  • sare piper
  • 2 linguri faina
  • 50 ~70 gr. cascaval
  • 1 capia taiata fisii
  • 3 linguri de marar taiat marunt

Mod de preparare

1. Se face o compozitie din 2 oua batute cu sare,piper,1 lingura de boia de ardei dulce,2 linguri faina prin care se dau ruladele inainte de a le praji ,fulgii de porumb se macina

2. Se taie pieptul de pui ca pentru snitele

3. Se bate piptul ,se sareaza ,se pipereaza

4. Se presara cu marar

5. Se pun 2 sau 3 fisii de capia

6. Se presara cu cascaval ras si se ruleaza

7. Se da prin oul batut apoi prin fulgii de porumb maruntiti prin blender

8. Se prajesc la foc mic pe toate partile ,la sfarsit puneti pe un minut capacul ca sa se abureasca si in interior :D

9. Se pun pe o hartie ca sa absoarba grasimea

Pofta buna!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise