Mini-rulade din lipie

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 foi de lipie
  • 1 pachet de branza topita feliata
  • 1 cutie crema de branza
  • 100 gr sunca ( sau alt mezel; eu am pus salam semiuscat)

Mod de preparare

1. Se intinde cate o lipie pe planseta de lucru, se unge cu crema de branza, apoi se intind feliile de branza topita si cele de sunca.

2. Se ruleaza lipia cu totul, iar rulada rezultata se va prinde in scobitori, astfel incat sa nu se desfaca; se procedeaza identic si cu restul de lipii, pana la terminarea ingredientelor.

3. Rulada rezultata se serveste taiata bucati, alaturi de rosii proaspete.

Simplu, nu?? :)

Si chiar e o combinatie reusita, foarte gustoasa.

Tips: pentru ca lipiile sa se ruleze cu usurinta, se vor incalzi inainte la microunde sau in tigaia pentru clatite.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise