Mini tarte cu carne tocata si branza

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o mana de carne de la drob (vezi reteta drob cu carnaciori)
  • 1/2 foaie aluat foietaj
  • branza de oaie rasa
  • unt

Mod de preparare

Ungem o forma de ceramica(sau orice alta forma care merge la cuptor) cu unt si o tapetam cu aluat de foietaj apoi punem carnea

si deasupra radem niste branza.

Dam la cuptor si cand este bine facuta si frumos rumenita scoatem.

.Lasam sa se raceasca si apoi scoatem cu grija din forma.

Servim atat rece cat si calda.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise