1. Mandarinele le spalam bine,le scoatem coditele si le intepam cu scobitori;le punem intr-o cratita la macerat cu zaharul si zeama de la o jum lamaie
2. A doua zii le punem la foc mic,amestecand si adaugand apa(daca este nevoie mai adaugati in plus),iar in momentul in care incepe sa fiarba oprim focul si dam deoparte;
3. A treia si a patra zii repetam operatiunea iar in a cincea zii adaugam dupa fierbere 5 picaturi de esenta de mustar,amestecam bine si punem totul in borcane spalate si sterilizate si le inchidem ermetic!
4. Aceasta mostarda este o specialitate din Italia si se serveste alaturi de branzeturi de calitate,carne fiarta,sau pur si simplu alaturi de aperitive!
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise