Mozaic din blat

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7 oua,
  • 14 linguri zahar,
  • 14 linguri faina,
  • 7linguri apa,
  • 1 praf de copt,
  • lapte,
  • praf de crema Dr.Oetker de doua feluri,
  • esenta de rom.

Mod de preparare

Batem albusurile spuma tare, adaugam zaharul, apoi apa,praful de copt si faina, dupa ce le omogenizam bine, o dam la cuptor. Crema o preparam dupa indicatiile de pe plic.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise