Mschiulet de miel impanat,, servit cu sos de smintina''

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -400g muschiuleti de miel
  • -slanina 100g
  • -bacon150g
  • -20g sare fina
  • -100g ulei de masline
  • - 2g piper
  • -o capatina usturoi
  • -doua crengute cimbru
  • -20 g gustoso barbecue
  • - o lincurita menta
  • -pentru sos ;100g de unt
  • -800g smintna
  • -50g zeama de lamiie
  • -sare dupa gust

Mod de preparare

1.Muschiuleti se impaneaza cu slanina si usturoi .

2.Se adauga condimentele gustoso,piper,menta se impacheteaza in feli de bacon taiate pe lungime subtire .

3.Asezam muschiuleti in staniol nu inainte de al stropi cu ulei de masline, un pahar devin alb si se acopera uniform cu staniolul si se da la cuptorul bine incins 25 de minute.

4.Se scoate din cuptor se aseaza portionat pe un platou separat facem sosul.

Se pune intr-un vas adinc untul si se aseaza pe flacara aragazului seamesteca pina se topeste untul ,adaugam smintina,sarea dupa gust si zeama de lamiie amestecind continu cu un tel pina compozitia devine cremoasa.Sosul se serveste in sosiera ,adaugindul la servirea muschiuletului impanat.POFTA BUNA!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise