Mschiulet de miel impanat,, servit cu sos de smintina''

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -400g muschiuleti de miel
  • -slanina 100g
  • -bacon150g
  • -20g sare fina
  • -100g ulei de masline
  • - 2g piper
  • -o capatina usturoi
  • -doua crengute cimbru
  • -20 g gustoso barbecue
  • - o lincurita menta
  • -pentru sos ;100g de unt
  • -800g smintna
  • -50g zeama de lamiie
  • -sare dupa gust

Mod de preparare

1.Muschiuleti se impaneaza cu slanina si usturoi .

2.Se adauga condimentele gustoso,piper,menta se impacheteaza in feli de bacon taiate pe lungime subtire .

3.Asezam muschiuleti in staniol nu inainte de al stropi cu ulei de masline, un pahar devin alb si se acopera uniform cu staniolul si se da la cuptorul bine incins 25 de minute.

4.Se scoate din cuptor se aseaza portionat pe un platou separat facem sosul.

Se pune intr-un vas adinc untul si se aseaza pe flacara aragazului seamesteca pina se topeste untul ,adaugam smintina,sarea dupa gust si zeama de lamiie amestecind continu cu un tel pina compozitia devine cremoasa.Sosul se serveste in sosiera ,adaugindul la servirea muschiuletului impanat.POFTA BUNA!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise