Muffin cu carne

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pulpe intregi prajite ( ramase de la masa de pranz
  • sau nu) dar poate sa fie orice timp de carne
  • 250 ml de iaurt
  • cate un sfert de ardei rosu si galben
  • 150 gr branza feta
  • 3 oua
  • 2 linguri de frunze de patrunjel taiate marunt
  • un sfert de ardei iute
  • sfecla coapta ( una micuta)
  • sare
  • piper
  • piureul ramas

Mod de preparare

Pulpa se desface de pe os si se marunteste, ardeii se taie marunt si se pun peste carne, se mai adauga, ouale, iaurtul, sarea, piperul, patrunjelul si branza sparta cu degetele, le amestecam, le punem in fomele de copt. Le coacem in cuptorul preincalzit la 200 de grade timp de 30 de minute.

Cand sunt gata se lasa sa se raceasca si se pot servi ca atare, sau se pot servi alaturi sau cu piureul de cartofi.

Pofta mare!

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise