Muffin cu carne

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 pulpe intregi prajite ( ramase de la masa de pranz
  • sau nu) dar poate sa fie orice timp de carne
  • 250 ml de iaurt
  • cate un sfert de ardei rosu si galben
  • 150 gr branza feta
  • 3 oua
  • 2 linguri de frunze de patrunjel taiate marunt
  • un sfert de ardei iute
  • sfecla coapta ( una micuta)
  • sare
  • piper
  • piureul ramas

Mod de preparare

Pulpa se desface de pe os si se marunteste, ardeii se taie marunt si se pun peste carne, se mai adauga, ouale, iaurtul, sarea, piperul, patrunjelul si branza sparta cu degetele, le amestecam, le punem in fomele de copt. Le coacem in cuptorul preincalzit la 200 de grade timp de 30 de minute.

Cand sunt gata se lasa sa se raceasca si se pot servi ca atare, sau se pot servi alaturi sau cu piureul de cartofi.

Pofta mare!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise