Muffins cu cacao si gem

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 280 grame faina
  • 2 linguri cu varf de cacao
  • 1 lingurita sare
  • 340 grame zahar
  • 370 ml. ulei
  • 2 oua mari
  • 2 esente vanilie sau rom
  • 250 ml.lapte batut
  • 2 lingurite praf de copt
  • 2 lingurite otet(pentru stins praful de copt)
  • gem

Mod de preparare

Se amesteca intr-un vas ingredientele solide(faina,zaharul,cacaoa, sarea) si in alt vas cele lichide (ouale,esentele, praful de copt stins cu otet, laptele batut, uleiul). Apoi se amesteca cu lingura turnand din vasul lichid peste cel solid. Se pun cu lingura in forme si se dau la cuptor la foc mic. Cand incep sa creasca se incearca cu o scobitoare.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise