Muffins cu Ciocolata, Cocos, Mac si Nuca

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 70g unt
  • 75g zahar
  • 90g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 2 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 10g cocos
  • 5g mac
  • 25g nuca
  • 1-2g scotisoara(dupa preferinta)
  • 4g ciocolata menaj
  • nutella

Mod de preparare

Incalzeste cuptorul la 190⁰C.

Intr-un vas amesteca faina cu praful de copt si sarea. Intr-un alt vas bate untul cu ambele feluri de zahar, apoi adauga ouale si amesteca. Adauga compozitia cu faina apoi pune cocosul, macul, nuca, scotisoara si ciocolata de menaj razuita si amesteca.

Intr-o tava de briose cu 6 locuri pune cate o lingura plina de aluat in fiecare loc. In centrul fiecarei briose pune cate o lingurita de nutella apoi acopera nutella cu cate o lingura de aluat ramas. Da briosele la copt 20 minute, pana cand au crescut si s-au rumenit.

Pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise