Muffins cu visine

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 14 bucati:
  • 2 oua
  • 200 gr iaurt
  • 100 ml ulei
  • 100 gr zahar
  • 200 gr iaurt
  • 300 gr faina
  • 1 praf de copt
  • dulceata de visine
  • 100 ml frisca
  • 2 linguri dulceata de visine
  • floricele din ciocolata alba

Mod de preparare

Ouale si zaharul se freaca spuma. Adaugam uleiul, iaurtul si omogenizam. Incorporam faina si praful de copt.

In formele de copt punem hartiute pentru copt briose. Se pune in forma 1 si 1/2 lingura din compozitie,punem 1 lingurita de dulceata si apoi completam cu aluat deasupra pana la treisferturi din forma. Cand vor creste vor fi perfecte in felul acesta.

Dam tava la cuptor pentru 25 min la foc mediu. In acest timp prajiturelele se vor coace suficient si se vor auri deasupra. Se scot din cuptor si se lasa sa se raceasca. Am batut frisca spuma si am incorporat dulceata de visine dupa ce mai inainte am pasat fructele cu blenderul.

Am decorat prajiturelele cu acesta frisca si cu floricele mici din plastilina de ciocolata alba facute de mine.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise