Mujdei usturoi

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 caciulii usturoi
  • zeama de la 1 lamaie
  • 250 ml apa cu vegeta
  • 1 lingura ulei
  • 1 ardei iute rosu

Mod de preparare

Se curata usturoiul, se taie felii, se sareaza, se piseaza marunt, se pune intr-un bol, se adauga ardeiul iute felii, 1 lingura de ulei, zeama de lamaie, se amesteca bine; se pune 250 ml apa la fiert, cand clocoteste apa se pune 1-2 lingurite vegeta, se mai lasa la foc 5-10 secunde, dupa care se ia de pe foc si se toarna peste usturoi. Va doresc pofta buna!

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise