Muraturi asortate

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 kg gogonele verzi,
  • 1 kg ardei kapia,
  • 1 kg morcovi curatati,
  • 200 g telina radacini,
  • 100 g telina frunze,
  • 400 g varza rosie,
  • 400 g sfecla rosie,
  • 600 g conopida,
  • 40 g marar uscat,
  • bete,
  • 50 g usturoi,
  • 25 g ardei iute,
  • 50 g hrean.

Mod de preparare

Pregatirea muraturilor asortate este asemanatoare cu a patlagelelor verzi (gogonele) murate, cu deosebirea proportiei ce trebuie stabilite intre legumele folosite. Se mai pot adauga frunze de visin cite 500 g, castraveciori, pepeni verzi mici, gogosari verzi etc. Pentru componentele de mai sus se foloseste cantitatea de 5 litri de saramura.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise