Muraturi asortate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg castraveti intregi
  • 1 kg ardei galbeni taiati fisii pe lung
  • 1 kg ardei rosii taiati fisii pe lung
  • 1 kg gogonele taiate in patru
  • 1 kg conopida desfacuta in buchetele
  • 1 kg dovlecei necuratati de coaja ,taiati cubulete
  • 0.5 kg morcovi taiati rondele
  • 1 kg gogosari taiati felii
  • frunze de telina
  • picant fix dulce acrisor

Mod de preparare

Pe fundul borcanelor se aseaza frunzele de telina.Peste se adauga legumele amestecate.Se pregateste apa cu Picant fix dulce acrisor(a se respecta intocmai reteta inscrisa pe plic, cu privire la zahar si otet).La un borcan de 3 L se incadreaza un plic de picant fix dulce acrisor.Sare grunjoasa se pune 3 linguri la un borcan de 3 L.Daca aveti borcane de 5 L puneti 5 linguri.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise