Muraturi asortate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 2 kg gogosari taiati felii
  • 2 kg gogonele taiate felii
  • 1 kg conopida desfacuta buchetele
  • 1/2 kg arpagica
  • 1 kg otet
  • 0.5 kg zahar
  • 6 linguri sare grunjoasa
  • frunze de telina

Mod de preparare

Din otet,zahar si sare se prepara o solutie care se toarna peste legume.Se lasa pina a doua zi.Pe fundul borcanelor se aseaza frunzele de telina si apoi legumele amestecate.La sfirsit se puna solutia rezultata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise