Muraturi asortate

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 castraveti
  • 4 gogosari
  • 3 ardei kapia
  • un sfert de varza
  • 6 gogonele
  • 1 ardei iute
  • o capatana de usturoi
  • 3 buc hrean
  • marar
  • boabe de mustar
  • boabe de piper
  • foi de dafin
  • otet
  • zahar
  • sare
  • apa

Mod de preparare

Se pun 2l de apa la fiert peste care se adauga zahar+sare+otet+foi de dafin+boabe de piper+boabe de mustar,toate dupa gust.In aceasta apa ,,se oparesc" ardeii kapia si gogosarii.Dupa racire se adauga toate legumele in borcan si se aranjeaza dupa bunul plac al fiecaruia.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise