musaca

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne tocata 1 kg;3 cepe;bulion;cartofi;sare piper.

Mod de preparare

carnea se toaca cu ceapa se caleste un pic apoi se adauga sare ,piper si 2 oua.se aseaza in tava cartofi taiati rondele ,apoi carnea apoi rondele de cartofi.se pune pasta de tomate sau cu rosiitaiate rondele pe deasupra si apoi se baga la cuptor.dupa 10 minute se adauga 2 oua batute cu putina faina ,iaurtsau smintina sa pune un pic de verdeata se baga la cuptor.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise