Musaca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cartofi mari
  • 3 cepe verzi
  • pasta de ardei facuta in casa
  • 2 lg pasta de tomata
  • sare,piper
  • cimbru
  • 1 kg carne tocata
  • patrunjel tocat
  • 3 oua
  • 3 lg smantana
  • cascaval ras

Mod de preparare

Se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei,apoi se adauga carnea tocata,sare,piper,cimbru,pasta de ardei,pasta tomate,patrunjel,o jumatate de cana de apa si se lasa la foc mic pentru 15 min. Cartofii se curata si se taie rondele subtiri. Intr-o tava unsa cu ulei se asaza un strat de cartofi, amestecul de carne tocata, inca un strat de cartofi, iar deasupra se pun ouale batute amestecate cu smantana. La final presaram cascaval ras. Se da totul la cuptor pentru 45 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise