Musaca

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi mari
  • 1/2 kg carne de porc
  • 1/2 kg carne de vita
  • 2 cepe
  • ulei
  • sare,piper
  • 4 oua
  • Sosul
  • 2 oua
  • 200 ml smantana
  • 4 linguri pasta de tomate

Mod de preparare

Cartofii se taie feli,se prajesc pe ambele parti in tigaia incinsa,se scurg pe prosop de hartie.

Ceapa se caleste,se adauga carnea tocata, se lasa la calit pana scade zeama, dupa ce se raceste se adauga ouale,se condimenteaza.

Se asaza un strat de cartofi in tavs unsa,un strat de carne,iar cartofi.Se intinde sosul obtinut din amesecul de oua, smantana, pasta de tomate,sare, piper si se da la cuptor.

Se serveste fierbine.

Cartofii se pot inlocui cu vinete, care se taie rondele, se sareaza,se lasa la scurs pentru o ora, se prajesc pe ambele parti si se procedeaza la fel ca mai sus

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise