Musaca cu carne de pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de pui tocata,
  • 900 g cartofi,
  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 2 rosii,
  • sare,
  • piper,
  • usturoi,
  • ardei iute,
  • bulion,
  • zahar,
  • ulei.

Mod de preparare

Se toaca marunt ceapa si morcovul si se calesc in putin ulei cam 7-8 min. Se adauga apoi in tigaie carnea de pui tocata, se condimenteaza cu sare si piper si un catel de usturoi tocat fosrte fin (sau zdrobit). Se lasa pe foc cam 11-12 min. Compozitia se amesteca cu 2 oua. Separat cartofii taiati rondele se rumenesc putin. Se aseaza intr-un vas yena un strop de ulei (sau unt) apoi un rind de felii de cartofi peste care se preseara un pic de sare si piper, apoi un rind de carne, un rind de cartofi, un rind de carne si ultimul tot de cartofi. Deasupra se pun rosiile taiate felii si un catel de usturoi tocat fin. Se face un sos din 2/3 cana apa, 2 lingurite de bulion, un virf de lingurita de zahar, sare, patrunjel, marar (eu am pus uscat)si se da la cuptor pentru 35 de min la 200 grade.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise