Musaca cu carne de pui

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne de pui tocata,
  • 900 g cartofi,
  • 1 ceapa,
  • 1 morcov,
  • 2 rosii,
  • sare,
  • piper,
  • usturoi,
  • ardei iute,
  • bulion,
  • zahar,
  • ulei.

Mod de preparare

Se toaca marunt ceapa si morcovul si se calesc in putin ulei cam 7-8 min. Se adauga apoi in tigaie carnea de pui tocata, se condimenteaza cu sare si piper si un catel de usturoi tocat fosrte fin (sau zdrobit). Se lasa pe foc cam 11-12 min. Compozitia se amesteca cu 2 oua. Separat cartofii taiati rondele se rumenesc putin. Se aseaza intr-un vas yena un strop de ulei (sau unt) apoi un rind de felii de cartofi peste care se preseara un pic de sare si piper, apoi un rind de carne, un rind de cartofi, un rind de carne si ultimul tot de cartofi. Deasupra se pun rosiile taiate felii si un catel de usturoi tocat fin. Se face un sos din 2/3 cana apa, 2 lingurite de bulion, un virf de lingurita de zahar, sare, patrunjel, marar (eu am pus uscat)si se da la cuptor pentru 35 de min la 200 grade.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise