Musaca cu carne si cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 g carne tocata de vita
  • - 500 g cartofi
  • - 3 oua
  • - 20 g smantana
  • - 100 g sos de rosii sau bulion
  • - 20 grame ulei de masline
  • - 1 ceapa mare
  • - sare si piper

Mod de preparare

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei, se adauga carnea, sarea, piperul si sosul de rosii si se fierb pana scade complet lichidul.

Cartofii se fierb in coaja. Se curata si se taie felii rotunde si se asaza intr-un vas, alternand un rand de cartofi cu unul de carne.

Se bat cele 3 oua si se adauga deasupra. Se intinde si smantana, pe toata suprafata.

Vasul se introduce in cuptor si se coace pana se rumeneste frumos, circa 45 de minute.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise