Musaca cu carne si cartofi

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 500 g carne tocata de vita
  • - 500 g cartofi
  • - 3 oua
  • - 20 g smantana
  • - 100 g sos de rosii sau bulion
  • - 20 grame ulei de masline
  • - 1 ceapa mare
  • - sare si piper

Mod de preparare

Se toaca ceapa si se prajeste in ulei, se adauga carnea, sarea, piperul si sosul de rosii si se fierb pana scade complet lichidul.

Cartofii se fierb in coaja. Se curata si se taie felii rotunde si se asaza intr-un vas, alternand un rand de cartofi cu unul de carne.

Se bat cele 3 oua si se adauga deasupra. Se intinde si smantana, pe toata suprafata.

Vasul se introduce in cuptor si se coace pana se rumeneste frumos, circa 45 de minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise