Musaca cu carne si paste fainoase

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr paste fainoase
  • 1 kg carne tocata vita si pui
  • 3 cepe mari
  • 1 legatura marar
  • 10 oua
  • sare,piper dupa gust
  • 200 ml ulei
  • 4-5 linguri bulion

Mod de preparare

Punem pastele fainoase la fiert intr-o oala cu apa calda si sare le lasam sa fiarba 10 minute.Dupa ce sunt fierte le clatim cu apa rece si le punem in strecuratoare la scurs.

Curatam ceapa si o taiem marunt,o punem la calit intr-o tigaie cu uleiul incins dupa ce se inmoaie putin ceapa punem si carnea,punem sarea si piperul si le lasam sa se caleasca,dupa ce sa calit taiem mararul marunt adaugam peste carne in tigaie,punem 5 oua amestecam totul.

Luam o tava punem putin ulei pe fundul tavi punem un strat de paste apoi punem carnea apoi iar paste,la sfarsit facem un sos din bulion cu apa cat sa cuprinda pastele din tava,sare,piper si ouale batute.O bagam la cuptor pina pastele prind o culoare aramie si scade apa detot.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise