Musaca cu piept de pui

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • - 1kg cartofi
  • - 700g piept de pui
  • - 1 legatura ceapa verde
  • - 1 legatura usturoi verde(optional)
  • - 1 legatura marar
  • - 1 lingura bulion
  • - 1 ou
  • - unt
  • - lapte
  • - smantana
  • - boia
  • - sare
  • - piper

Mod de preparare

Se curata, spala si se fierb cartofii, intre timp se caleste ceapa, se adauga carnea, mararul tocat marunt, sarea, boia, piperul, bulionul si se calesc 5-10 minute. Dupa ce s-a calit puiul se adauga oul si usturoiul verde.

Cartofii fierti se piseaza si se amesteca cu putin lapte, smantana si unt.

Apoi intr-o tava punem un strat de piure, unul de carne si inca un strat de piure,apoi il dam la cuptor 20-30 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise