Musaca cu vinete

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 900 gr vinete taiate rondele
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 900 gr carne tocata
  • 2 linguri tomate
  • 2 linguri patrunjel tocat
  • 150 ml vin rosu75 gr unt
  • 75 gr faina
  • 600 ml lapte
  • 50 gr branza rasa
  • 3 oua
  • 4 linguri iaurt,sare,ulei

Mod de preparare

Vinete le prajim in ulei,iar ceapa si usturoiul se caleste impreuna cu carnea tocata iar la sfarsit adaugam tomatele,patrunjelul,vinul si lasam 20 min. intr-o tigaie punem un strat de vinete,unul de carne pana se termina compozitia,deasupra vinete. Topim untul adaugam faina iar treptat laptele pana se ingroasa dupa care branza si lasam la racit. Batem ouale si le punempeste iaurt dupa care turnam compozitia peste vinete si lasam 45 min la cuptor/

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise