Musaca de carne cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 600 gr. ciuperci cu palarii mari
  • 400 gr. carne tocata
  • 1 ceapa
  • 4 oua
  • 3 linguri smantana
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Cureti si speli ciupercile, le tai piciorusele si frigi palariile pe gratarul incins. Cureti ceapa, o tai marunt, toci si piciorusele ramase de la ciuperci, apoi le calesti impreuna cu carnea in ulei 10-15 minute. Amesteci compozitia obtinuta cu 3 oua batute, verdeata tocata si potrivesti de sare si piper. Asezi, apoi, intr-un vas, un strat de palarii de ciuperci, compozitia de carne si inca un strat de palarii de ciuperci. Amesteci smantana cu oul ramas, torni peste musaca si dai totul la cuptorul incuns pentru 35 - 45 de minute. Se poate servi calda, dar si rece. P{ofta buna.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise