MUSACA DE CARTOFI CU ROSII - VEGETARIANA

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. cartofi
  • 1 kg. rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 cana apa
  • sare
  • verdeta: marar+patrunjel
  • vegeta + piper
  • unt + pesmet pt. uns forma

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, se racesc si se curata. Se taie rondele, fel si rosiile. Usturoiul se curata si se piseaza, ca pt. mujdei, se toarna apa, vegeta, piper si sare. Se tapeteaza vasul de yena cu unt si pesmet, apoi se aseaza un strat cartofi si unul de rosii pana se finalizeaza cele doua ingrediente. Se toarna zeama de mujdei, deasupra se presara 1/2 din verdeata tocata marunt si se coace la cuptor incins. La final, cand se serveste, se mai presara cu verdeata ramasa.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise