MUSACA DE CARTOFI CU ROSII - VEGETARIANA

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. cartofi
  • 1 kg. rosii
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 cana apa
  • sare
  • verdeta: marar+patrunjel
  • vegeta + piper
  • unt + pesmet pt. uns forma

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, se racesc si se curata. Se taie rondele, fel si rosiile. Usturoiul se curata si se piseaza, ca pt. mujdei, se toarna apa, vegeta, piper si sare. Se tapeteaza vasul de yena cu unt si pesmet, apoi se aseaza un strat cartofi si unul de rosii pana se finalizeaza cele doua ingrediente. Se toarna zeama de mujdei, deasupra se presara 1/2 din verdeata tocata marunt si se coace la cuptor incins. La final, cand se serveste, se mai presara cu verdeata ramasa.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise