Musaca de cartofii cu ciuperci

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg de cartofi,
  • 100 ml lapte,
  • 100 ml smantana,
  • 700 g de ciuperci sau 2 cutii,
  • 4 cepe,
  • 2 oua,
  • sare, ulei, boia de ardei dulce, cimbru, piper,delikat

Mod de preparare

Cartofii se curata se fierb, se face un piure cu lapte. Ceapa se toca si se caleste in ulei. Ciupercile se dau prin masina de tocat sau se toaca foarte fin. Ciupercile se amesteca cu ceapa, ouale, sare, piper, boiaua de ardei, cimbru delikat. Intr-un vas uns se pune un start din piure, un strat din ciuperci, se continua operata pana se termina compozitia. Se da la cuptor 40 minute

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise