Musaca de clatite cu carne de vitel

Timp pregatire
100 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 7-8 clatite
  • ½ kg carne
  • 3-4 cepe
  • 2 linguri grasime
  • 2 oua
  • verdeata
  • nucsoara
  • 2 linguri smintina

Mod de preparare

Tocatura inabusita cu ceapa si trecuta a doua oara prin masina de tocat carne se amesteca cu doua oua intregi, verdeata, nucsoara si doua linguri smintina. Se asaza intr-o cratita un rind de clatite si un rind de carne, terminindu-se cu un rind de clatite. Se rumeneste la cuptor.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise