Musaca de curcan

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg cartofi
  • 1 piept de curcan
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 200 gr cascaval
  • 100 gr parmezan
  • 100 gr margarina
  • 2 ling unt
  • o ling pesmet
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Curata cartofii si taie-i rondele. Rumeneste feliile de cartofi in ulei.

Separat caleste ceapa in ulei cu adaos de apa. Pune pieptul de curcan trecut prin masina de tocat si lasa-l sa se inabuse bine.

Dupa ce s-a racorit adauga parmezanul ras si ouale batute cu sare

Unge o tava cu unt, tapeteaz -o cu pesmet. Asaza un start cartofi si intinde amestecul de carne. Acopera cu cartofi si felii de cascaval.

Stropeste cu margarian topita si lasa la cuptor 30 de minute.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise