Musaca de dovlecei cu branza

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 6 dovlecei
  • 250 g branza dulce
  • 100 g branza telemea
  • 4-5 linguri de smantana
  • sare
  • patrunjel verde
  • peperoncino macinat
  • ulei

Mod de preparare

Curatam dovleceii si ii taiem felii.Amestecam branza dulce cu branza telemea si cu putin peperoncino.Ungem cu ulei un vas termorezistent.Asezam un strat de felii de dovlecei,apoi branza si iar un strat de dovlecei.Punem deasupra 4-5 linguri de smantana.Presaram putina sare,peperoncino si patrunjel tocat.Dam la cuptor cam 40 minute.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise