musaca de post

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cartofi pentru piure
  • 2 plicuri soia granule de 250 gr.
  • 1 cutie ciuperci la conserva sau 0
  • 500 gr. ciuperci proaspete
  • 2 cepe
  • piper
  • pasta de tomate si putin delikat de legume

Mod de preparare

Se fierbe 1l apa cu putin delicat de legume si cand clocoteste apa se adauga soia granule. Se lasa sa fiarba 15 min. Intre timp se caleste ceapa tocata in putin ulei pana devine transparenta, se adauga ciupercile la conserva(scurse de zeama) sau cele proaspete tocate, si se calesc in continuare timp de 10 min. Soia dupa ce s-a fiert se strecoara, se adauga peste ceapa calita si ciuperci, se adauga pasta de tomate cca 2 linguri, se condimenteaza cu piper si delicat dupa gust. Intr-un vas yena se aseaza un strat de piure de cartofi, se rastoarna compozitia, se acopera cu restul de piure si se introduce la cuptor pana cand cartofii prind o crusta.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise