Se inabusa ceapa taiata marunt, se adauga carnea tocata, se inabusa impreuna picurind cite putina apa rece, se mai trece odata prin masina de tocat carne, se amesteca cu un ou intreg, se adauga verdeata, sare si piper. Se amesteca bine. Spanacul se opareste cu bors sau se inabusa in grasime si apoi se toaca cu cutit de lemn. Se asaza in cratita un rind de spanac, un rind de carne, bulion sau rosii si se termina cu un rind de spanac. Se umple cu apa sau cu zeama de carne si se da la cuptor. Se lasa pina ce scade bine si se toarna pe deasupra un ou intreg batut. Se mai da la cuptor pina se incheaga oul
Se serveste cu iaurt sau smintina
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise