Musaca de telina cu cascaval ras

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne porc
  • 500 g carne vita
  • 3 oua
  • 23 teline frumoase
  • 500 g rosii in conserva
  • 200 g cascaval ras
  • 3 cepe
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper.

Mod de preparare

Carnea se macina, se amesteca cu ou, sare, piper si ceapa calita. Feliile de telian se prajesc in ulei. Se unge o tava cu putin ulei si se tapeteaza cu pesmet. Se aseaza un start de felii de telina, unul de rosii, si unul de carne. Deasupra se termina cu felii de telina. Se bat 2 oua cu sare, piper si cascavalul ras. Se pune la cuptor 40 min pina se rumeneste frumos.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise