Musaca de telina

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 teline marisoare
  • 300 g carne tocata
  • 1 ou
  • 3 cepe
  • 4 linguri grasime
  • 2 linguri bulion
  • 200 g smintina
  • sare
  • patrunjel verde
  • 1 ceasca zeama de carne

Mod de preparare

Se inabusa ceapa cu carnea tocata. Cind a scazut zeama, se da la o parte si dupa ce s-a racit, se amesteca cu sare si putin patrunjel verde tocat marunt. Se curata telina, se taie felii rotunde care se

prajesc. Se asaza in graten, ca orice musaca. Se umple cu zeama de carne sau apa. Se pune bulionul si se da la cuptor. Cind este bine scazuta, se bate un ou si se toarna deasupra. Se mai da putin la cuptor, apoi se serveste cu smintina.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise