Musaca de telina

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 teline marisoare
  • 300 g carne tocata
  • 1 ou
  • 3 cepe
  • 4 linguri grasime
  • 2 linguri bulion
  • 200 g smintina
  • sare
  • patrunjel verde
  • 1 ceasca zeama de carne

Mod de preparare

Se inabusa ceapa cu carnea tocata. Cind a scazut zeama, se da la o parte si dupa ce s-a racit, se amesteca cu sare si putin patrunjel verde tocat marunt. Se curata telina, se taie felii rotunde care se

prajesc. Se asaza in graten, ca orice musaca. Se umple cu zeama de carne sau apa. Se pune bulionul si se da la cuptor. Cind este bine scazuta, se bate un ou si se toarna deasupra. Se mai da putin la cuptor, apoi se serveste cu smintina.

Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...

Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata

Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...

Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita

Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise