Ceapa taiata marunt se caleste in tot untdelemnul, direct in oala sub presiune, numai un minut,
se adauga carnea tocata, se amesteca 2 minute, ca sa se coaguleze la suprafata, apoi se pune
varza taiata,condimentele, cimbru, marar, o foaie de dafin si 1/2 l apa fierbinte; se amesteca
bine totul,se inchide oala cucapacul si se lasa sa fiarba la foc mic, cca o ora.Se ia, apoi, de pe
foc, se lasa sa se raceasca sau se raceste in apa rece ca sa se poata scoate capacul;se adauga
orezul spalat (nefiert), se amesteca bine cu varza sicarnea.Dupa aceea, se pune capacul, se
pune pe foc si se lasa inca cca 15 minute, la foc mijlociu, ca sa fiarba si orezul, care va
incorpora tot lichidul ramas in oala. Musacaua va avea acelasi gust ca si cind fiecarear fi fiert
separat.Se serveste simpla sau cu smantana, la masa.
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise