Musaca de vinete

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 vinete potrivite
  • 8 -10 rosii in functie de marimea lor
  • condimente
  • ulei
  • usturoi

Mod de preparare

Vinetele se curata partial de coaja, se taie felii de aprox 1 cm grosime si se sareaza.

Se prajesc intr-o tigaie de teflon pe ambele parti fara ulei.

Rosiile se spala si se taie felii.

Intr-o tava de yena se aseaza un rand de vinete in care se infig bucatele de catel de usturoi, un rand rosii si se continua asa.

Se prepara un dresing din ulei, cimbru, delikat, piper si alte condimente dupa gust si se toarna peste legume.

Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pt cca 30 min. Se scoate folia si se mai lasa la cuptor pana scade zeama pe care si-au lasat-o legumele.

Se serveste calda, dar si rece.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise