Musaca de vinete

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 vinete potrivite
  • 8 -10 rosii in functie de marimea lor
  • condimente
  • ulei
  • usturoi

Mod de preparare

Vinetele se curata partial de coaja, se taie felii de aprox 1 cm grosime si se sareaza.

Se prajesc intr-o tigaie de teflon pe ambele parti fara ulei.

Rosiile se spala si se taie felii.

Intr-o tava de yena se aseaza un rand de vinete in care se infig bucatele de catel de usturoi, un rand rosii si se continua asa.

Se prepara un dresing din ulei, cimbru, delikat, piper si alte condimente dupa gust si se toarna peste legume.

Se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor pt cca 30 min. Se scoate folia si se mai lasa la cuptor pana scade zeama pe care si-au lasat-o legumele.

Se serveste calda, dar si rece.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise