MUSACA DE VINETE CU ARDEI COPTI

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 buc. vinete
  • 9 buc. ardei gras sau kapia rosu
  • 3 rosii mari
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • vegeta
  • piper
  • ulei

Mod de preparare

Vinetele se coc si se curata de coaja, la fel si ardeii.

Ardeii se desfac de cotor si de seminte, dupa care se taie fasii, la fel si vinetele. Rosiile se oparasc si se cojesc, apoi se taie rondele. Intr-un vas uns cu ulei se aseaza fasiile de vinete si ardei alternativ, deasupra se pun rodelele de rosii. Deasupra se toarna mujdeiul diluat cu o cana apa, vegeta si putin piper. Se coace la cuptor incins 20 min.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise