Musaca de vinete rapida

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 vinete
  • un ardei capia rosu
  • un ardei iute verde
  • 2 rosii
  • 2 ciuperci
  • 4 catei de usturoi
  • ulei pentru prajit
  • sare, boia si piper

Mod de preparare

Se taie vinetele rondele si se pun la prajit, apoi se taie si celelalte legume tot rondele, si se adauga peste vinete. Nu se amesteca. Se lasa sub capac cca 20 min, apoi se intoarce compozitia cu o spatula cu grija sa nu se rupa vinetele. Se mai continua prajirea inca cca 20 min. Se adauga condimente dupa gust.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise