musaca din macaroane

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne de vita, ulei, ceapa, faina, oua, macaroane, cascaval, pesmet, sos
  • tomat, piper, patrunjel verde ,iaurt, sare

Mod de preparare

Ceapa si carnea se inabusa in 75 g de unt si 175 ml de apa. Dupa ce se racesc, se toaca din nou. Se adauga sare, piper, patrunjel verde , un ou si se omogenizeaza. Intr-o tava unsa cu 20 ml de ulei si tapetata cu pesmet se asaza un strat de macaroane apoi un stat din compozitia de carne si din nou un stat de macaroane.

Faina se amesteca cu 2 oua si iaurt, se toarna peste musaca , se presara cascaval si se introduce la cuptor 30 min.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise