MUSCHI DE MIEL CU CRUSTA DE MUSTAR

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati muschi de miel,
  • 4 linguri de mustar,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri pesmet,
  • 4 linguri frunze de cimbru,
  • 6 linguri ulei de masline,
  • 500g.rosii,
  • 1 legatura ceapa verde,
  • 1 catel de usturoi,
  • 50g. masline negre;

Mod de preparare

1 Carnea de miel se sareaza si se pipereaza.Se amesteca mustarul cu pesmetul si se unge carnea.

2.Se incing 4 linguri de ulei si se prajeste carnea la foc potrivit.

3.Se incalzeste cuptorul la 200*C.Se aseaza feliile de carne intr-o forma de sufleu unsa si se coc 12-15 minute la cuptor.

4.Se decojesc rosiile si se taie sferturi.Se incing 4 linguri de ulei si se caleste usturoiul taiat fidelute,se adauga rosiile si se lasa pe foc 3-4 minute.Se pun maslinele si ceapa verde curatata si taiata bucatele si se mai inabusa 2-3 minute.Se serveste carnea alaturi de sosul de rosii.Se orneaza cu cimbru si se serveste cu un vin alb sec.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise