MUSCHI DE MIEL CU CRUSTA DE MUSTAR

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati muschi de miel,
  • 4 linguri de mustar,
  • sare,
  • piper,
  • 2 linguri pesmet,
  • 4 linguri frunze de cimbru,
  • 6 linguri ulei de masline,
  • 500g.rosii,
  • 1 legatura ceapa verde,
  • 1 catel de usturoi,
  • 50g. masline negre;

Mod de preparare

1 Carnea de miel se sareaza si se pipereaza.Se amesteca mustarul cu pesmetul si se unge carnea.

2.Se incing 4 linguri de ulei si se prajeste carnea la foc potrivit.

3.Se incalzeste cuptorul la 200*C.Se aseaza feliile de carne intr-o forma de sufleu unsa si se coc 12-15 minute la cuptor.

4.Se decojesc rosiile si se taie sferturi.Se incing 4 linguri de ulei si se caleste usturoiul taiat fidelute,se adauga rosiile si se lasa pe foc 3-4 minute.Se pun maslinele si ceapa verde curatata si taiata bucatele si se mai inabusa 2-3 minute.Se serveste carnea alaturi de sosul de rosii.Se orneaza cu cimbru si se serveste cu un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise