Muschi de porc cu ciuperci

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente ptr. 3 persoane: 6 felii de muschi de porc
  • 6 felii de cascaval afumat
  • 1 lingura de sos de rosii
  • 200g ciuperci proaspete
  • jumatate de ceapa
  • sare
  • piper
  • ulei.

Mod de preparare

Preparare:intr-o tigaie cu putin ulei prajim feliile de carne pe ambele parti dupa care le dam deoparte. In aceeasi tigaie distuim ceapa taiata marunt circa 3-4 minute dupa care adaugam ciupercile taiate marunt. Cand ciupercile au lasat toata apa adaugam si sosul de rosii si mai fierbem cateva minute. Luam o felie de carne si asezam deasupra ei ciuperci si o felie de cascaval, adaugam cea dea 2 a felie de carne, ciuperci si terminam cu felia de cascaval. Asezam in tigaie , punem capacul si frigem 5 minute, timp in care cascavalul se topeste...se poate servi alaturi de un piure de cartofi...pofta buna

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise