muschi de porc cu sos rubiniu

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cotlet de porc
  • ceapa
  • pasta de tomate
  • vin rosu
  • costita afumata
  • piper
  • foi de dafin
  • ulei
  • morcovi
  • telina
  • patrunjel radacina
  • supa de oase
  • faina
  • sare

Mod de preparare

Cotletul se inabusa in ulei cu 100 ml de apa, impreuna cu morcovii, ceapa, patrunjelul si telina . Dupa inabusire cotletul se scoate separat. In sosul de la cotlet se adauga faina dizolvata in 100 ml de apa rece, pasta de tomate,supa de oase, sare, foi de dafin, piper,vin si se fierbe cca 30 min impreuna cu cotletul .

Carnea se scoate din sos,se raceste si se portioneaza, iar sosul se paseaza peste bucatile de cotlet.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise