Muschi de porc tonat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 700 gr muschi deporc intreg
  • 2 cutii de ton in ulei
  • telina
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • boabe de capere(opriti cateva pt ornat)
  • 150 gr maioneza
  • 1 lingurita de mustar
  • sare
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Se pune la fiert muschiul de porc cu telina,morcovul,ceapa si sare.Intre timp pregatim sosul cu ton pentru carne.Scurgem bine de ulei tonul,boabele de capere le desarama(eu am folosit sarate,se gasesc si in ulei )si le amestecam bine cu mixerul pana devine o pasta.Adaugam maioneza,mustarul si un pic de zeama de lamaie.Bagam la rece acest sos ,si cand este fiarta carnea,o scoatem din oala si o lasam la racit.O taiem felii subtiri cu ajutorul unui cutit electric sau un cutit bine ascutit si subtire.Intr-o tava sau un recipient un pic adanc ,asezam un strat de sos.Peste acest sos asezam feliile de carne taiate subtire,continuam cu acest procedeu pana se termina sosul si carnea.Ornam cu cateva capere si rosii cherry.Se serveste rece.Se mai poate inlocui carnea de porc cu cea de vita.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise