MUSCHI DE VITA CU CIUPERCI

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • (Pentru 6 persoane):
  • 6 bucati de muschi de vita,
  • 600g. ciuperci de diverse soiuri,
  • 100ml.supa de vita,
  • 1 catel de usturoi,
  • 30g.unt,
  • 5 linguri de ulei,
  • sare,
  • piper proaspat macinat ;

Mod de preparare

1.Se lasa untul sa se inmoaie la temperatura camerei.In acest timp se curata ceapa , usturoiul si ciupercile.

2.Se pun 3 linguri de ulei intr-o tigaie.Se calesc ciupercile spalate , scurse si taiate felii.Se sareaza si pipereaza.Cand sunt patrunse , se scot din tigaie si se pastreaza la cald.

3.Intr-o alta tigaie, se pune untul si restul de ulei si se rumenesc bucatile de muschi de vita cate 2 minute pe fiecare parte , se sareaza , pipereaza,se iau de pe foc si se acopera cu o folie de aluminiu.

4.Se pune supa de vita in tigaie si se lasa sa fiarba 1 minut.Se adauga ciupercile.

5.Feliile de muschi de vita se servesc cu ciuperci si sos.Desigur, preparatul se va insoti de un vin alb sec.

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise