Muschi de vita cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Cantitate pt 6 portii.
  • -Muschi de vita - 0,900 gr
  • -Ulei de floare - 0,100 ml
  • -Unt - 0,100 gr
  • -Faina - 0,020 gr
  • -Pasta de tomate - 0,015 gr
  • -Vin rosu - 0,200 ml
  • -Vin alb - 0,100 ml
  • -Supa de oase - 0,200 ml
  • -Ciuperci - 0,150 gr
  • -Morcovi - 0,030 gr
  • -Patrunjel radacina - 0,030 gr
  • -Pastarnac - 0,030 gr
  • -Telina - 0,030 gr
  • -Sare - 0,015 gr
  • -Piper - 0,002 gr

Mod de preparare

Muschiul se curata de pielite, se spala si se transeaza dupa care se da un praf de sare si piper , se aseaza intr-o cratita cu uleiul bine incins si se rumeneste usor pe ambele parti.Separat se incinge untul in care se calesc legumele taiate potrivit , faina cu pasta de tomate si vinul alb.Se lasa la fiert 5 minute dupa care se strecoara si se toarna sosul obtinut peste muschi,adaugand ciupercile curatate,spalate si taiate lame.Se introduce muschiul in cuptorul incins si se lasa 30 - 35 de minute inainte de al scoate cu 5 minute adaugam vinul rosu.Se serveste cu sosul propriu.

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Pasca traditionala

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise