MUSCHI DE VITA FIERT,DAR FRIPT

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -cca 500 g muschi de vita
  • -1 morcov mic
  • -1 ceapa mica
  • -1/2 tulpina de telina,mica
  • -sare,piper
  • -cca 1 lingura ulei de masline
  • Pentru sos
  • -zeama in care a fiert carnea
  • -cca 2 lingurite,rase de faina
  • -cca 60-80 ml frisca lichida

Mod de preparare

Carnea se unge cu sare(cca1/2 lingurita),piper(dupa gust)

si uleiul de masline.In oala de presiune se pun legumele,curatate,taiate in 2 sau 4.Peste acest soclu de legume, se pune muschiuletul.Se pun 100 ml apa;se inchide oala.Se lasa ,la foc mic(dupa ce oala \"fluiera\"),cca o ora.

Dupa o ora,carnea se scoate,se taie felii(de cca 7-8 mm),se prajeste,in ulei de masline,pe ambele parti,f.putin.

Zeama,in care a fiert carnea,se strecoara;se pune in ea morcovul(numai morcovul),zdrobit.

In uleiul,in care a fost prajita carnea,se pune faina;se lasa pe foc,amstecind tot timpul,pina isi schimba putin culoarea.Se stinge cu zeama in care a fiert carnea.Se face un \"bechamel\".

Cind e gata,se pune frisca lichida;in sosul fierbinte se pun feliile de carne.

Se serveste fierbinte cu cartofi9facuti cum iti place)

si salata.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise