Muschi de vitel cu vinete marinate

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 400 gr muschi de vitel
  • 2 -3 vinete
  • condimente
  • sare,piper
  • boabe de piper
  • 2-3 linguri de otet
  • 2 catei de usturoi
  • un pahar de vin
  • un pahar de bere

Mod de preparare

Vinetele:

Vinetele le taiem in 4 pana aproape de cotor.Le prajim in ulei incins pana se rumenesc si devin crocante.Le punem in marinata cel putin 3 ore.

Marinata:

In 250 ml de apa punem otetul,sarea,piperul,piperul boabe si usturoiul tocat marunt.

Muschiul:

Eu l-am impletit pentru aspect se poate si sub forma de gratar s-au ce forma vrem.Carnea condimentata cu vreo 3 ore dinainte am pus-o intr-o tava antiaderenta (fara ulei).Cand a inceput sa se rumeneasca turnam putin vin.Dupa ce s-a evaporat vinul punem putina bere si e gata cand s-a evaporat berea.(stiti ca vinul fragezeste iar berea indulceste)Se pot servi cu salata verde proaspata.Eu am un soi de salata verde cu margini rosii super gustoasa!

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise